3 τρόποι που τα social media βοηθούν την επιχείρησή σου

Τα social media έχουν επηρεάσει τόσο την προσωπική μας ζωή όσο και την επιχειρηματική!

Την τελευταία δεκαετία όλο και περισσότερες επιχειρήσεις μεταφέρουν την ταυτότητα της επιχείρησής τους σε επαγγελματικές σελίδες του Facebook, του Instagram και τόσων άλλων πλατφορμών που εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους για επικοινωνία με τους ήδη υπάρχοντες αλλά και τους πιθανούς πελάτες τους.

Βοηθάνε όμως τα social media την επιχείρηση σας; Και αν ναι, πώς;

Με 3 βασικούς τρόπους:

1.     Μέσω των social media μπορείς να χτίσεις μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σου ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν. Το κοινό που θα δει την επιχείρησή σου στο internetείναι 50 φορές μεγαλύτερο από αυτό που θα δει την επιχείρησή σου περνώντας από το μαγαζί σου. Εφόσον έχεις οργανώσει σωστά τις δημοσιεύσεις και τις πληροφορίες στο προφίλ της επιχείρησης, ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να σε γνωρίσει καλύτερα.

2.     Όπως είπαμε παραπάνω, το κοινό είναι 50 φορές μεγαλύτερο και αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία να παρουσιάσεις νέα προϊόντα, προσφορές και γενικότερα τα νέα τις επιχείρησής σου επίσης ΔΩΡΕΑΝ.

3.     Αν θες να διαφημίσεις την επιχείρησή σου τα έξοδα είναι ελάχιστα σε σχέση με τις κλασικές μορφές marketing (φυλλάδια, αφίσες κτλ. ). Μέσω του internet marketing μπορείς να δεις ακριβώς πόσο απήχηση είχε η διαφήμισή σου, τι τράβηξε το κοινό και τι πρέπει να διορθωθεί!

Η οργάνωση και η διαχείριση των επαγγελματικών προφίλ socialmediaμπορεί να φαίνεται απλή αλλά κρύβει πολλές μικρές «παγίδες» που χρειάζεται να εκπαιδευτείς για να αναγνωρίσεις!

Στην Direct Success σε εκπαιδεύουμε σε οτιδήποτε νέο με σκοπό να δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται!